2011-12-23 07:27:57• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Bika - Közepes napra számíthat

Napi horoszkóp december 23.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem lesz könnyű napja, az már egyszer biztos. Az talán segíthet, ha megpróbálja legyőzni kisebbrendűségi komplexusát. Minél inkább kimutatja, hogy magában sem bízik, annál inkább elsodorhatják az események. Állja a sarat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Közepes, de kielégítő napra számíthat. Talán kicsit unja már magát a jelenlegi munkahelyén, de ne gondolkodjon most állásváltoztatáson. Az évvégi hajrá, a szürke robot most talán nyomasztónak tűnik, de ez alighanem mindenütt így van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sok kellemetlenség érheti ez a napon. De semmi sem kikerülhetetlen, és talán nem is olyan súlyos, mint amilyennek látszik. Próbáljon meg úrrá lenni az érzelmein, mert annál inkább támadják, minél sebezhetőbbnek mutatja magát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Váratlan események zökkenthetik ki híres nyugalmából. A váratlanság azonban sok jót is hozhat: próbálja meg észrevenni a dolgok mögött megbúvó lehetőségeket. A határidős ügyekről azonban semmiképp se feledkezzen meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szerelmi élete sok boldogságot tartogat az ön számára, szinte feledi is minden egyéb búját-baját. A felhőtlen hangulat azért is jó önnek, mert kreatívvá és teremtővé teszi. Új lendületet, energiákat kaphat az ölelésben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Már megint zajlik az élet ön körül: egyszer fent, egyszer lent, mintha hullámvasúton ülne. Nehezére eshet talán a világi viszonyok ilyetén alakulásának követése, most mégis meg kell próbálkoznia vele. Csak a hitét ne veszítse el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha ügyes, és szemfüles, ma kihasználhat egy soha vissza nem térő lehetőséget. Nehogy könnyedén elsétáljon amellett, ami pedig élete üzlete, álmai asszonya, vagy az évszázad sztorija lehetne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap nem túl kedvező csillagállással kezdődik a Skorpió jegyűek számára. Ez azonban nem szabad, hogy elkedvetlenítse: tekintse inkább kihívásnak. Egy próbatét, amely után erősebbnek, és szabadabbnak érezheti magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy régóta halogatott döntést kell most végre meghoznia. Szeretné ugyan elkerülni, hogy ön mondjon ki bizonyos fájó szavakat, de a végtelenségig nem sodródhat, mert ezzel veszélyezteti saját jövőjét. Legyen bátor!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagyon előnyös nap vár ma önre. Karrierjében, vagy otthonában számíthat elismerő szavakra, előbbi esetben akár előléptetésre is. Végre elismerik szakmai tudását, hozzáértését. Az előléptetés azonban nagyobb felelősséggel is jár.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Üzleti ügyeket érintő lépésekben legyen a szokottnál is előrelátóbb és megfontoltabb. És ne fedje fel mindenki előtt a lapjait. A titok, amit bárki más is tud, már nem titok. Egyetlen ember van, akiben megbízhat: a társa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bármibe kezd is a mai napon, az csak a javára válhat. Akár a pénzcsinálás terén, akár az önmegvalósításban, mindenképp szerencsével járhat. Azért ne legyen öntelt, ne felejtse el megköszönni a segítőinek is a hozzájárulásukat.

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: